Promosi Homestay Anda di SAD

Hantar maklumat sekarang.
Senarai Baru Homestay

Teratak Umi (Perak)
Wahyu H/stay (Kedah)
Teratak Damai (Kedah)
Kbcc service apart.(K/tan)
D'Laila R/House (Melaka)
D'Samarahan H/stay(S'wak)
Selesa homestay (Pahang)
D'Mutiara Homestay (Johor)
G/house Aqilah (Kelantan)
Impiana G/House (Kelantan)
Safiyya G/House (Kelantan)
Aliff Guesthouse(Kelantan)
Norisma Homestay (Kedah)

Sewa Kereta

Kelantan
Alfa Car rental:016-4408910/09-7198910
Hawk Rent A Car:013-7929025
J&W Car Rental:09-7737312/012-9888766
MFE:012-9002937/014-813 6298
Wira car rental:017-9091920
Kereta Pandu Sendiri:019-9776626Seri Anggerik Directory (SAD).


SAD adalah direktori carian penginapan rumah bercorak homestay untuk pelancong/pelawat dalam Malaysia. SAD menyiarkan senarai maklumat penginapan untuk rumah banglo, apartment, berkembar, teres, flat, rumah kampung dan lain-lain yang disewa sebagai homestay, rumah rehat atau rumah tamu.

Hotel, Inn, Rumah Tumpangan dll. yang hanya menyewakan bilik tidak termasuk dalam senarai ini tetapi jika ada menyewakan unit apartment 2-3 bilik boleh disenaraikan.

Maklumat senaraian setiap rumah dihantar oleh Tuan rumah sendiri. Pemilik rumah persendirian dijemput menyenaraikan rumah mereka di sini. Perkhidmatan direktori ini percuma.

SAD juga adalah directori berbayar dimana Tuan rumah membayar untuk menyiarkan lebih banyak maklumat rumah. Bayaran tersebut adalah untuk kos server dan bandwidth. Dengan ini Tuan Rumah boleh mengiklankan penginapan mereka dengan lebih efektif. Senaraian dengan maklumat lengkap dan bergambar dikemaskini secara manual oleh Admin SAD.

Maklumat homestay bergambar adalah penginapan yang aktif beroperasi. Senaraian yang tiada gambar dan kadar sewa adalah senaraian percuma walaupun maklumat masih dibekalkan oleh Tuan rumah. Hubungi Tuan rumah untuk maklumat lanjut.

Untuk menyenangkan pencari homestay SAD juga menyiarkan maklumat homestay dari sumber lain. Senaraian ini ditanda sebagai "Admin Entry"

Oleh kerana homestay diusahakan secara sendiri kebanyakan senaraian yang tiada maklumat yang lengkap mungkin tidak aktif lagi.

Berhubung dengan pengendali laman web ini jika ingin iklan.
Nota:
Jika anda rasa maklumat di Seri Anggerik Directory berguna sila letakkan 'link' di laman web/blog anda.
Salin kod html di bawah dan tampal di muka surat html web anda.

<a href="http://serianggerik.com/directory.html"><img src="http://serianggerik.com/rr-images/logotrial160.gif" alt="Senarai rumah rehat, rumah tamu, homestay di Malaysia " width="160" height="72" /></a>Senarai rumah rehat, rumah tamu, homestay di Malaysia

Seri Anggerik Directory provide travel accommodation information or directory on furnished houses available in Malaysia for rent as a guest house or rest house or homestay on short term basis ( as an alternative to hotel travel accommodation ).
SAD allow owners of private house to provide information and advertise to prospective tenant online.
SAD welcome rest house, guest house, homestay to be publish here. Listing is free. Just link this web page (http://serianggerik.com/directory.html) in your webpage or blog when your house is listed.
Prospective tenant will deal directly with house owner.Disclaimer:

Segala maklumat rumah yang disiarkan di sini adalah dari pemilik rumah masing-masing. Seri Anggerik Directory tidak akan bertanggung jawap atas apa-apa yang timbul dari senarai rumah rehat, rumah tamu, homestay dan sebagainya di laman web ini.

Sila isi borang di sini untuk senaraikan rumah rehat / rumah tamu / homestay anda.